Accident cu 12 mașini, ciocnite în lanț

Haos în centrul capitalei! 12 maşini ciocnite în lanţ, în zona circului, au paralizat traficul pe bulevardul ce leagă sectoarele Centru şi Râşcani. Din fericire nimeni nu a a fost rănit. Şoferii susţin că de vină ar fi poleiul de pe carosabil.

Şirul accidentelor a pornit după ce conducătorul unui BMW a pierdut controlul volanului şi s-a izbit în bordură. A fost lovit din urmă de o altă maşină. Martorii susţin că şoferul BMW-ului era băut.

Pe banda alăturată circula un microbuz de rută internaţională. Şoferul se îndrepta după pasagerii pe care urma să-i ducă la Viena. A apăsat frâna, dar din cauza poleiului, s-a ciocnit într-un microbuz parcat pe marginea drumului. Din urmă l-a lovit un autobus.

Şi ceilalţi şoferi au încercat să frâneze, dar degeaba. Maşinile s-au ciocnit una în alta, iar din cauza accidentului, s-au format ambuteiaje kilometrice. Chiar şi ambulanţele şi-au făcut cu greu loc printre automobile. Majoritatea pasagerilor din troleibuze şi autobuze au preferat să-şi continue drumul pe jos.

Poliţiştii examinează circumstanţele producerii accidentului, pentru a stabili cine din şoferi se face vinovat.

Sursa: Jurnaltv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *