Asistenta care a dezvăluit informaţii despre sarcina Ducesei Kate Middleton s-a sinucis

Asistenta medicală care a dezvăluit informaţii confidenţiale despre starea de sănătate a Ducesei de Cambridge, a fost găsită moartă. Asta după ce cu o zi în urmă reprezentanţii spitalului în care a fost internată Kate Middleton şi-au cerut scuze pentru acest incident.

„Confirmăm cu o tristeţe profundă moartea tragică a unui membru al personalului nostru medical, Jacintha Saldanha. Jacintha a lucrat la Spitalul Regele Edward al VII-lea mai bine de patru ani. Era o asistentă medicală excelentă şi respectată de toţi colegii. Confirmăm faptul că ea a fost victima unei farse radiofonice. Spitalul a sprijinit-o în momentele dificile prin care a trecut”, a declarat directorul Spitalului Regele Edward al VII-lea, John Lofthouse.

Corpul neînsufleţit al femeii a fost găsit într-o clădire din centrul Londrei. Poliţiştii anchetează cauzele exacte ale decesului, însă afirmă că nu consideră suspectă moartea ai.

Ulterior, reprezentaţii spitalului au anunţat că femeia decedată este chiar asistenta Jacintha Saldanha, cea care în urmă cu două zile a fost victima unei farse.

Doi prezentatori ai unei emisiuni radiofonice au sunat la spital şi i-au imitat pe regina Elizabeta a II-a şi prinţul Charles. Atunci, Jacintha le-a oferit informaţii confidenţiale despre sarcina lui Kate Middleton. Conducerea postului australian de radio şi-a cerut scuze pentru acest incident, şi a precizat că au fost urmărite intenţii bune. Totodată, Ducele William şi Ducesa de Cambridge au declarat că sunt profund întristaţi de această veste tragică. Kate a fost spitalizată, luni, din cauza greţurilor, şi a fost externată joi.

sursa:publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *