O moldoveancă de 33 de ani s-a sinucis in Franța, în condiții misterioase

Cadavrul unei moldovence care a murit in Franta sta de 2 saptamani la morga din Nisa, pentru ca rudele nu au avut bani pentru repatriere. Comunitatea moldovenilor a strans banii necesari si acum asteapta interventia Ambasadei. Autoritatile franceze anunta ca femeia s-a sinucis, in timp ce iubitul acesteia presupune ca ea s-a stins in urma unei supradoze de droguri si alcool.

Tatiana Corovina, in varsta de 33 de ani, a fost gasita moarta acum doua saptamani in apartamentul pe care il inchiria la Nisa. Politia a fost alertata de proprietarul locuintei.

In timp ce autoritatile au consemnat cazul ca o sinucidere, iubitul femeii, originar din Azerbajan, presupune ca moartea a survenit dupa o supradoza de alcool si narcotice.

Barbatul spune ca in ultimul timp moldoveanca nu avea loc de munca intrucat batrana pe care o ingrijea a fost internata la spital. El afirma ca Tatiana consuma alcool si droguri, fiind influentata de proprietarul apartamentului si anturajul acestuia.

Mama iubitului Tatianei, aflata si ea in Franta, sustine ca moldoveanca avea o relatie si cu proprietarul apartamentului pe care-l inchiria.

Rudele au calculat ca ar avea nevoie de aproape 4000 de euro pentru expedierea cadavrului in Moldova. Mai multi migranti au adunat suma necesara si acum asteapta ca Amabasada Moldovei la Paris sa le ajute sa perfecteze actele necesare repatrierii.

Solicitat de PRO TV, Serviciul de presa al Ministerului de Externe de la Chisinau a confirmat ca femeia a murit in urma unei supradoze de alcool si droguri.

Ministerul a mai anuntat ca Ambasada Moldovei la Paris a inceput perfectarea actelor necesare pentru repatriere cadavrului, iar cheltuielile de transport vor fi suportate de rude.

Sursa: Protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *