Șoferul vinovat de accidentul de la Șerpeni a cerut pedeapsă mai blîndă, dar verdictul a rămas neschimbat!

   Soferul microbuzului de pe ruta Serpeni-Chisinau, care in noiembrie 2011 a provocat accidentul soldat cu opt morti si 14 raniti, a cerut o pedeapsa mai blanda. Curtea de Apel Bender a respins cererea inculpatului.

Dupa ce a fost condamnat la noua ani de inchisoare, barbatul a considerat sentinta prea aspra si s-a adresat Curtii de Apel Bender pentru o pedeapsa mai blanda. Aceasta din urma insa i-a respins cererea.
Potrivit procurorilor, soferul microbuzului a mai fost privat de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de cinci ani. Totodata, instanta a dispus ca soferul sa achite victimelor prejudicii materiale si morale in suma de peste 700 de mii de lei.

   La 1 noiembrie 2011, soferul microbuzului de pe ruta Serpeni-Chisinau, fiind in apropierea satullui Bulboaca, raionul Anenii Noi, a ignorat semnalul rosu al semaforului si alarma sonora si a traversat linia de cale ferata. In urma actiunii sale, micobuzul a fost lovit de tren. In urma tragicului accident au decedat opt oameni, iar alte 14 persoane au fost ranite.

Sursa: Protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *