Troleibuz lovit de o mașină fără șofer

 Accident stupid în centrul capitalei. Un şofer şi-a parcat maşina regulamentar în faţa Palatului Naţional. Nimic nu prevestea un accident când automobilul a pornit singur din loc, tamponând un troleibuz. Deşi nimeni nu a avut de suferit, din cauza incidentului traficul a fost blocat preţ de o oră. Coloana de troleibuze se întindea de la strada Alexe Mateevici până la Veronica Micle. Şoferul troleibuzului spune că a rămas şocat când a văzut că maşina a ieşit singură pe carosabil. Chiar dacă prejudiciile provocate de accident sunt minime, consecinţele lui au fost resimţite de zeci de oameni grăbiţi să ajungă la serviciu. Tot din cauza ambuteiajului, poliţiştii rutieri au venit aproximativ peste 40 de minute de la producerea impactului.

Şoferii prinşi în ambuteiaj au trebuit să împingă maşina şi să pună o piatră sub roată ca aceasta să nu pornească din nou la vale.

Şoferul automobilului buclucaş nu a mai venit la faţa locului. Poliţistul rutier s-a văzut nevoit să-i lase pe parbriz o atenţionare prin care îi solicită să treacă testul la dispensarul narcologic.

Proprietarul maşinii riscă o amendă de 1000 de lei şi 6 puncte de penalizare.

Sursa: Jurnaltv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *