Un bărbat din Nisporeni riscă detenție pe viață. A ucis doi oameni și l-a rănit pe fiul său vitreg

Un barbat de 49 de ani, originar din raionul Nisporeni, risca sa-si petreaca restul vietii dupa gratii. Acesta este acuzat pentru faptul ca si-a injunghiat concubina, un vecin si a ranit grav feciorul concubinei sale. Incidentul a avut loc in luna septembrie, anul curent.

 

Potrivit procurorilor, acuzatul se afla acasa impreuna cu fiul sau vitreg. Intre cei doi s-ar fi iscat o cearta. Fiind beat, inculpatul a luat cutitul de bucatarie si l-a lovit de cateva ori pe barbat de 37 de ani. Ranit, tanarul s-a tarat pana la vecini sa ceara ajutor.

In acel moment de la serviciu s-a intors concubina inculpatului. Barbatul a lovit-o si pe ea de cateva ori cu cutitul. In urma ranilor primite, femeia de aproape 50 de ani a decedat pe loc.

De parca nu i-ar fi de ajuns, suspectul a iesit in drum si l-a vazut pe un vecin de-al sau care lua apa de la fantana. Barbatul a fost injunghiat si el de inculpat.

In prezent cauza penala a fost transmisa spre examinare in judecata. Daca va fi gasit vinovat, acesta risca pana la 20 de ani de inchisoare sau detentie pe viata.

Sursa: Protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *