O femeie şi o minoră sunt în căutare pentru săvîrşirea mai multor furturi

O femeie si un copil, posibil de origine roma, sunt cautate de oamenii legii. Acestea sunt banuite ca ar fi inselat si deposedat de bani mai multe minore. Pentru a le gasi, politia cere ajutor locuitorilor capitalei.

Potrivit datelor oferite de politie, in decursul acestui an, prin abuz si inselaciune cele doua au patruns in mai multe apartamente de unde au furat bani si obiecte de pret. Acestea tinteau minore de 10 – 12 ani, carora spuneau ca parintii lor sunt in primejdie.

Pentru a efectua cateva ritualuri de protectie, acestea spuneau ca trebuie neaparat sa intre in apartament. Astfel, in timp ce una realiza ritualul, cealalta cauta prin casa obiecte de pret. Si pentru ca totul sa se realizeze, copiii erau „rugati” sa nu spuna nimic parintilor.

Prin aceste metode criminale, femeile ar fi furat bani si bunuri materiale de pret in proportii deosebit de mari din patru apartamente din sectorul Centru al capitalei. Ultimul caz a avut loc in septembrie, anul curent.

Politia a initiat mai multe cauze penale. Pentru a gasi femeile oamenii legii se ajutorul tuturor celor care le-au vazut sau le cunosc. Astfel, daca cineva le-a recunoscut din imagini, sau detine informatii despre locul aflarii lor, e ugat sa anunte imediat politia la numerele de telefon: 022 27-01-84 / 27-22-57 sau 902.

Caracteristicile necunoscutelor:

Femeie: varsta de aproximativ 40 – 45 de ani, inaltimea 158 cm, corpolenta medie, fata rotunda, par blond, tenul fetei deschis, vorbea limba rusa fara accent.

Fata: varsta de 13 – 14 ani, inaltimea 158 cm, corpolenta medie, fata rotunda, parul blond.

Sursa:protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *