În ultimele 48 de ore, 4 persoane au ars de vii, în propriile locuințe

  In ultimele 48 de ore, in republica, patru persoane au ars de vii in propriile locuinte. Inspectorii de stat urmeaza sa stabileasca cauzele incendiilor.

Potrivit Serviciului Protectiei Civile si Situatiilor Exceptionale, victimile focului au devenit un barbat de 43 de ani din Rezina si o femeie de 52 de ani, din municipiul Chisinau. Flacarile au fost fatale si pentru o femeie de 78 de ani din raionul Ocnita. Un barbat de 66 de ani, din raionul Rascani a murit dupa ce locuinta sa a luat foc. Acesta ar fi pornit din cauza unei sobe defecte.

Inspectorii supravegherii de stat urmeaza sa stabileasca circumstantele si cauza izbucnirii tuturor incendiilor.

Totodata, pentru a preveni izbucnirea incendiile pompierii recomanda verificarea cat mai atenta a sobelor si a cosurilor de fum. O atentie deosebita trebuie acordata copiilor si batranilor, deoarece de cele mai multe ori, anume ei devin victimele incendiilor.

Pentru a evita situatii neplacute, Serviciul Protectiei Civile si Situatiilor Exceptionale avetizeaza ca folosirea focului deschis si a fumatului in pat este strict interzisa. In caz de situatii de urgenta, apelati Serviciul 911.

Sursa: Protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *