A lovit mortal un minor și a fugit de la locul accidentului

Un barbat de 32 de ani a ajuns pe mana politiei. Acesta este suspectat ca aflandu-se la volanul automobilului sau ar fi lovit un minor in varsta de 16 ani, dupa care a fugit de la locul accidentului. Tragedia a avut loc pe 21 decembie in raionul Soroca.

Potrivit politiei, in urma traumelor primite tanarul a decedat in drum spre spital. Acesta era originar din satul Dercauti, raionul Soroca. Acesta putea fi salvat daca soferul chema urgent salvarea. Barbatul insa a parasit locul accidentului. In urma unor investigatii operative, barbatul a fost identificat si retinut pe 26 decembrie. Acesta are 32 de ani si este originar din satul Gura Camencii, raionul Floresti.

 Circumstantele si cauzele accidentului se stabilesc de oamenii legii. Acum soferul este cercetat penal. Daca va fi gasit vinovat, acesta risca pana la sapte ani de inchisoare si va fi lipsit de dreptul de a conduce un mijloc de transport pe un termen de pana la patru ani. Totodata, pentru faptul ca a parasit locul accidentului, barbatul risca pana la doi ani de puscarie.

Sursa: Protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *