O tânără din Bălți a ajuns la spital după ce a fost electrocutată de troleibuz

Capcană electrică în troleibuze. O tânără de 16 ani a fost electrocutată ieri la Bălţi în timp ce încerca să urce în transportul public. Fata a fost aruncată la câţiva metri distanţă, iar toate firele din troleibuz au ars.
Fata urmează să fie transferată astăzi la Centrul Mamei şi al Copilului pentru investigaţii suplimentare, chiar dacă medicii spun că viaţa pacientei este în afara oricărui pericol.

Directorul întreprinderii municipale din Bălţi „Direcţia de troleibuz” a declarat că deocamdată nu se cunosc cauzele incidentului, dar se presupune că umezeala de afară şi vechimea tehnicii sunt de vină. Troleibuzul s-a dovedit a fi mai vechi de 30 de ani.

O persoană susține că a fost martor la două incidente similare în capitală. Două persoane ar fi fost electrocutate în timp ce încercau să urce într-un troleibuz de pe ruta 5, pe uşa din mijloc. Se pare că victimele nu s-au plâns nimănui, pentru că şeful Regiei Transport Electric ne-a comunicat că la dispecerat nu au fost înregistrate asemenea cazuri.

Sursa: Jurnal.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *