Vor sta ani grei în închisoare pentru violență în familie

Doi barbati au fost condamnati recent la inchisoare. Acestia au fost gasiti vinovati de faptul ca si-au batut rudele. Unul dintre agresori isi lovea mama si sora, celalalt si-a maltratat sotia. In urma loviturilor, aceasta a ramas fara un ochi.

Potrivit datelor oferite de Procuratura Generala, un barbat de 34 de ani, originar din Straseni, isi batea de nenumarate ori mama si sora. Femeile nu mai puteau rabda chinurile prin care erau impuse sa treaca si au depus o plangere la politie. Astfel, in luna iunie, anul curent, insanta de judecata a impus barbatul sa paraseasca locuinta in care traia cu cele doua femei.

 Agresorul nu s-a conformat cu aceasta decizie si continua sa traiasca in casa. Astfel, in august anul curent, fiind baut, barbatul s-a luat la ceata cu mama. Acesta a injurat-o si amenintat-o dupa care a impins-o. Femeia a cazut si s-a lovit putenic la cap. Pentru actiunile sale, agresorul va petrece urmatorii doi ani si jumatate in inchisoare.

Un alt caz soldat cu traumatizarea unei persoane a avut loc in octombrie, anul curent. Atunci, un barbat de 43 de ani, din Soroca, fiind baut si-a luat la pumni sotia in prezenta feciorului minor. In urma traumelor primite, femeia a ramas fara ochiul drept.

Recent, suspectul a fost condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare.

Sursa: Protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *