Și-a ucis consăteanca și a îngropat-o în grădina casei sale

Un barbat de 63 de ani, originar din satul Rusestii Noi, raionul Ialoveni, a fost retinut de politie. Acesta este banuit ca si-ar fi ucis consateanca de 33 de ani. Barbatul ar fi lovit-o cu un topor in cap dupa care i-a taiat gatul cu un cutit si a ingropat-o in gradina casei sale.

Comisarul raionului Ialoveni, Oleg Pohila, a declarat ca omorul a fost savarsit pe 26 decembrie. Potrivit acestuia, cei doi erau de mai mult timp amici de pahar.

In ziua crimei, dupa ce au consumat mai multe pahare de tarie, intre cei doi s-ar fi iscat o cearta. Barbatul fiind baut a luat toporul si a lovit de cateva ori victima in cap. Si parca nu ii era deajuns, suspectul a luat cutitul de bucatarie si i-a taiat gatul femeii.

 Ca sa scape de cadavru, inculpatul a decis sa-l ingroape in gradina casei sale. In acel moment, un vecin ar fi observat piciorul victimei care statea la suprafata solului si a alertat politia. In prezent, barbatul este arestat pentru 30 de zile. Pe numele acestuia a fost pornit un dosar penal pentru omor. Daca va fi gasit vinovat, acesta risca pana la 20 de ani de inchisoare.

Sursa: Protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *