Un grec și doi moldoveni au fost reținuți de oamenii legii! De ce sunt acuzați aceștia

Doi moldoveni si un grec au ajuns pe mana politiei. Acestia sunt banuiti ca ar fi traficat mai multe tinere din Moldova. Fetele erau racolate din familii sarace si impuse sa se prostitueze in cluburile de noapte din Grecia.

Potrivit politiei, gruparea criminala a fost documentata mai bine de un an. Astfel, fiecare membru al gruparii avea functii clar stabilite. Utilizand documente false, acestia racolau fetele, le deschideau vize Schengen la consulatul Greciei din Kiev, Ucraina, dupa care le transportau in Grecia.

 Oamenii legii au mai aflat ca organizatia era formata din mai multe celule, membrii carora nu cunosteau de existenta celorlalti. Suspectii principali ai gruparii au fost retinuti recent de ofiterii Centrului pentru combaterea traficului de persoane impreuna cu ofiterii Directiei de combatere a crimei organizate.

In acest sens, Centrul pentru combaterea traficului de persoane avetizeaza toti cetatenii, in special fetele, sa nu cada plasa propunerelor suspecte de castiguri fabuloase, parvenite de la persoane straine. Acest lucru le poate pune in pericol nu doar sanatatea, ci si viata.


Sursa: Protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *