Un incendiu a mistuit clădirea unui fost complex sportiv, din centrul Capitalei

Un incendiu devastator a mistuit, în această noapte, clădirea unui fost complex sportiv din centrul Capitalei. Proprietarii susţin că focul ar fi fost provocat intenţionat. Trei autospeciale ale pompierilor au încercat mai bine de trei ore să stingă flăcările. Incendiul, care a izbucnit la miezul nopţii, a distrus clădirea şi teritoriul adiacent. Proprietarii au alertat pompierii, după ce cu doar câteva ore înainte de miezul nopţii au încercat să stingă singuri flăcările. Ei presupun că focul ar fi fost provocat intenţionat.

„Încercăm să reconstruim acest complex sportiv de cinci-şase ani, dar nu reuşim. Autorităţile fac promisiuni, dar nu întreprind nimic şi nici nouă nu ne permit”, a spus proprietarul centrului sportiv, Sergiu Durleştean.

Specialiştii nu au stabilit deocamdată cauza izbucnirii incendiului. Ei spun că sunt examinate mai multe versiuni.

„S-a stabilit că incendiul a izbucnit într-o clădire părăsită. Flăcările s-au extins pe o suprafaţă de 5 pe 12 metri pătraţi, suprafaţă acoperită cu gunoi. Focul a distrus şi o parte din acoperişul clădirii”, a menţionat ofiţerul de presă a Departamentului Situaţii Excepţionale, Diana Ţurcan. În momentul incidentului nicio persoană nu se afla în clădire.

Sursa: Prime.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *