Și-a înscenat furtul propriului automobil, pentru a primi despăgubiri financiare de la o companie italiană de asigurări

 Un barbat de 31 de ani, originar din Hancesti, a ajuns pe mana politiei. Acesta este banuit ca si-ar fi inscenat furtul propriului automobil, procurat in credit din Italia. Motivul pentu care a recurs la acest gest a fost obtinerea despagubirii financiare de la o companie italiana de asigurari auto.

 

 

Potrivit datelor oferite de politisti, presupusa victima le-a povestit ca automobilul, de model “Alfa Romeo”, fusese cumparat in credit acum o luna din Italia, valorand peste 10 mii de euro.

 Dupa mai multe discutii, oamenii legii au constatat ca tanarul inscenase furtul masinii cu scopul de a obtine despagubire financiara de la o companie italiana de asigurari auto.

Mai mult ca atat, tanarul le-a spus politistilor ca aceasta este o metoda foarte buna si potrivita pentru a intoarce la timp suma creditului pe automobil.

Complicii suspectului au fost inca doi tineri originari din raionul Anenii Noi, cu varste de 22 si 23 de ani. Anterior, toti trei au locuit si au lucrat impreuna pe un santier de constructii din Italia. La domiciliul unuia dintre ei politistii au si gasit masina „furata”.

Pentru denuntare falsa, pe numele barbatului a fost pornit un dosar penal. Daca va fi gasit vinovat, acesta risca pana la cinci ani de inchisoare. Nici complicii nu vor ramane nepedepsiti.

Sursa. Protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *