Trei tineri au bătut și violat mai multe persoane într-un sat din Călărași

Scene de groază într-un sat din raionul Călărași. Trei tineri au pătruns cu forţa în două locuinţe, unde au bătut şi violat mai multe persoane, în noaptea de 9 spre 10 ianuarie. Suspecţii au fost prinşi în scurt timp după comiterea infracţiunilor.

 

 

În urma investigaţiilor, s-a stabilit că, în noaptea de 9 spre 10 ianuarie, bănuiţii au pătruns într-o gospodărie, unde au violat stăpâna şi au bătut concubinul şi fratele acesteia.

Ulterior, cei teri au mers la o altă casă din vecinătate. Acolo ei au maltratat persoanele care se aflau în locuinţă, după care au răpit nepoata minoră a proprietarei casei și o altă tânără, care se afla în ospeție. Cele două fete, de 17 şi, respectiv, 25 de ani, au fost duse la domiciliul unuia dintre suspecţi, unde au fost violate. După aceasta, fetele au fost lăsate să plece acasă.

Potrivit poliţiei, cei trei suspecți, cu vârste cuprinse între 19 şi 23 de ani, sunt originari şi locuitori ai raionului Călăraşi. Iar în timpul comiterii infracţiunilor, aceştia se aflau în stare de ebrietate.

În prezent, infractorii se află în izolatorul de detenţie preventivă, fiind arestaţi pentru 72 de ore, iar pe marginea acestor incidente au fost deschise mai multe cauze penale. Tinerii riscă să facă până la 12 ani de închisoare.

Sursa: Publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *