Riscă ani grei de închisoare pentru că și-a omorît socrul

Poliţia cercetează penal o femeie pentru că şi-ar fi omorât socrul. Suspecta l-ar fi ucis pe socru după ce s-a luat la ceartă cu mama sa, iar bărbatul s-ar fi implicat verbal. Crima s-a produs în raionul Edineţ, satul Goleni.
Poliția din Edineț a fost sesizată despre infracțiune ieri, 14 ianuarie, curent, în jurul orei 13.00. Deplasându-se la fața locului, forțele de ordine au stabilit că bărbatul, în vârstă de 59 de ani, are semne de moarte violentă sub formă de plagă de cuţit în regiunea lombară.

Cercetările polițienești au stabilit, că acesta ar fi fost înjunghiat de nora sa, de 35 de ani, care tocmai venise în ospeție la mama sa, de 55 de ani, care concubina cu victima.

Potrivit audierilor efectuate, scenariul crimei ar fi fost următorul: fiica a vrut s-o ajute pe maică-sa pe la gospodărie, însă, aceasta s-ar fi supărat că se descurcă singură, astfel, între ei s-a iscat o ceartă. Bărbatul, a încercat să facă ordine, dar s-a ales cu un cuțit în regiunea lombară.

Actualmente, suspecta se află în arestul poliţiei şi este cercetată penal pentru „Lipsirea de viaţă din imprudenţă”. Potrivit legislației, persoanele culpabile de comiterea unei asemenea fărădelegi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 3 de ani.

Sursa: TRM.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *