Om de afaceri din Italia, jefuit și omorât în propriul apartament din Chișinău

Un om de afacere din Italia, în vârstă de 69 de ani, a fost jefuit și omorât în propriul apartament din Chișinău. Tragedia s-a produs pe data de 10 decembrie 2012. Poliția a fost anunțată de către un angajat al firmei în care victima activa.

Potrivit sursei, medicii legiști au stabilit cauza decesului – atacul de cord. În cadrul cercetării la fața locului, însă, forțele de ordine au stabiit că cetățeanul a fost jefuit și electrocutat cu un electroshoker, iar din cauza unei boli de inimă, nu a rezistat maltratărilor şi a decedat. Pe acest caz, oamenii legii au deschis un dosar penal.

Poliția a reținut trei suspecți, originari din municipiul Chișinău și raionul Cimișlia, au vârste de 20, 26 și 34 de ani, anterior judecați pentru infracțiuni similare. Audiați de poliție aceştia au recunoscut crima, reconstituind scenariul acestia.

Astfel, la data de 9 decembrie 2012, cei trei au pătruns în apartamentul la sol al afaceristului după ce au spart geamul, surprinzând victima la calculator. După ce au răscolit prin casă, cei trei au trântit bărbatul la pământ, i-au pus o pernă pe față și îl asfixiau pentru a afla unde ascunde acesta banii. Deoarece victima nu răspundea la întrebări, suspecții au electrocutat-o cu un aparat special și au lovit-o cu pumnii în spate. Văzând că nu respiră, suspecții l-au abandonat pe bărbat și ar fi sustras: un calculator, un aparat de fotografiat, două telefoane mobile, băutură alcoolică și bani.

Actualmente, cei trei sunt cercetați penal pentru tâlhărie și omor din imprudență.

Sursa: Unimedia.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *