Era atît de beat, încît a adormit la volan, chiar in mijlocul drumului

Era atat de beat, incat a adormit la volan, in mijlocul drumului. I s-a intamplat unui sofer din capitala, care a oprit sa lase un pasager, dar nu a mai putut porni din loc. In ajutor i-au sarit agentii de circulatie, care au mutat masina din drum. Acum barbatul risca sa ramana fara permis. O masina a oprit in mijlocul drumului, pe strada Socoleni din capitala.
Pana aici, nimic iesit din comun, daca ar fi sa trecem cu vederea oprirea neregulamentara. Un pasager a coborat, dar masina a ramas pe loc. De beat ce era, soferul a adormit.

Martorii povestesc ca soferul, care nu putea nici macar sa tina piciorul pe frana, era cat pe ce sa provoace un accident. Martorii au chemat politia, iar agentii de circulatie au urcat la volan si au luat  masina din mijlocul strazii.

Soferul, in varsta de 43 de ani, a refuzat sa discute cu echipa Pro TV. Acesta a fost dus la politie pentru fi supus testului de alcoolemie. Soferul risca o amenda de pana la 13 mii de lei si ar putea sa ramana fara permis pe o perioada de pana la 5 ani.

Sursa: Protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *