Un bărbat de 42 de ani înjunghiat mortal de concubinul iubitei sale

Un barbat de 42 de ani a fost injunghiat mortal de concubinul iubitei sale. Cei doi au fost prinsi in casa femeii servind bauturi alcoolice. Se presupune ca femeia era asezata in bratele amantului si era partial dezgolita. Tragedia a avut loc aseara in satul Lucaseuca, raionul Orhei.

 

 

Potrivit informatiei oferite de oamenii legii, victima se afla intr-o relatie mai indelungata cu o femeie de 52 de ani. Aceasta traia in concubinaj cu un alt barbat, in varsta de 48 de ani. Toti trei erau locuitori ai aceluiasi sat.

 Aseara, cand concubinul a venit in vizita la femeie i-a vazut pe cei doi servind alcool, iar femeia statea in bratele amantului fiind pe jumatate dezgolita. Intre barbati s-ar fi iscat o cearta care s-a transformat intr-o bataie. Fiind baut, suspectul a luat un cutit de bucatarie si l-a injunghiat in inima pe adversarul sau. In urma traumelor primite, barbatul a decedat pana la sosirea ambulantei.

In prezent, suspectul se afla in arest preventiv. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru omor intentionat. Daca va fi gasit vinovat, acesta risca pana la 20 de ani de inchisoare sau detentie pe viata.

Sursa: Protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *