Un bărbat din Ungheni ucis cu bestialitate de un consătean

Un barbat de 84 de ani, originar din satul Sculeni, raionul Ungheni, a fost omorat de un consatean de-al sau. Suspectul, in varsta de 33 de ani, l-ar fi lovit pe batran in cap cu un obiect dur pentru ca acesta ar fi indraznit sa-i faca observatie. Tragedia a avut loc pe 22 ianuarie.

 

 

Potrivit informatiei oferite de politie, cadavrul victimei a fost descoperit de un vecin care venise in vizita la acesta. Gasindu-l fara suflare, barbatul a alertat politia.

Ajunsi la fata locului, oamenii legii au stabilit ca batranul a fost lovit puternic in cap cu un obiect dur. In urma traumelor primite acesta a decedat. La cateva ore de la incident politistii au identificat si au retinut suspectul.

In urma mai multor cercetari oamenii legii au stabilit ca in noaptea de 21 spre 22 ianuarie suspectul venise in vizita la iubita sa, in varsta de 27 de ani. Aceasta traia impreuna cu sora sa mai mare, in varsta de 32 de ani, intr-o camera chiar peste perete de victima.

Cei trei deseori organizau petreceri, victima facandu-le observatii. De aceasta data, insa, observatia a fost fatala pentru batran. Dupa ce au baut mai multe pahare de tarie, cei trei au inceput sa faca galagie. Pensionarul a batut la usa petrecaretilor, cerandu-le sa faca liniste. Intre cei patru s-ar fi iscat un scandal, dupa care batranul a plecat in camera sa.

Suspectul, insa, nu a uitat de observatia batranului. Peste cateva ore barbatul a intrat cu forta in camera victimei si l-a lovit cu un obiect dur in cap.

In prezent, suspectul este arestat. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal. Daca va fi gasit vinovat, acesta risca pana la 15 ani de inchisoare.

 

 

 

 

Sursa: Protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *