Patru unităţi de transport cu acte false, reținute la Otaci şi Palanca, în doar 48 de ore

In doar 48 de ore, patru unităţi de transport, proprietarii cărora, cetăţeni ai Republicii Moldova, au prezentat la control acte false, au fost retinute de oamenii legii din cadrul punctelor de trecere Otaci şi Palanca. Astfel, în Punctul de trecere Otaci, pe sensul de ieşire din ţară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, Octavian M., în vârstă de 31 de ani. Acesta conducea un autoturism marca Mercedes, cu numere de înmatriculare lituaniene. In urma verificarilor, polițiștii de frontieră au constatat că procura prezentată la control nu conţine elementele de identificare specifice unui act original eliberat de către autoritățile lituaniene.

Alte două cazuri au avut loc în Punctul de trecere al frontierei Palanca. La ieșirea din țară s-a încercat scoaterea unui automobil, model Mercedes Vito, în baza poliţei de asigurare tip Carte Verde falsă, iar pe sensul de intrare, poliţiştii de frontieră au constatat neautenticitatea unei împuterniciri notariale pentru un autoturism marca Ford Focus, înmatriculat în Franţa.

De asemenea, depistarea unui paşaport tehnic fals pentru un automobil, marca Mercedes ML 230, condus de un orheian, a constituit motiv de reţinere de către ofiţerii Punctului de trecere Otaci.

Sursa: TV7.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *