Leova: O fetiță de 5 ani, în comă profundă! A fost bătută de tatăl său

Maltratare fără precedent în oraşul Leova. O fetiţă de doar 5 ani se zbate între viaţă şi moarte la spitalul raional după ce propriul tată a lovit-o cu pumnii şi picioarele, pentru că micuţa făcea zgomot în casă.

Copila se află în stare de comă profundă, este conectată la aparate, iar medicii sunt extrem de rezervaţi în privinţa şanselor ei de viaţă. Mama fetei, invalidă de gradul doi, spune că nu a văzut nimic.

Cazul a şocat oamenii legii, care l-au reţinut pe bărbat pentru 72 de ore.

Totul s-a întâmplat în seara zilei de ieri, în casa pe care cei doi concubini o închiriau în oraşul Leova. Potrivit poliţiei, bărbatul în vârstă de 34 de ani era în stare de ebrietate şi nu-şi dădea seama ce face. A lovit-o pe fetiţă într-atât, încât chiar şi când a văzut-o leşinată, nu le-a permis medicilor de la ambulanţă să o ia. Atunci au intervenit poliţiştii.

Medicii spun că pe lângă cele recente, fetiţa mai are şi multiple semne de lovituri anterioare. Toate acestea au influenţat puternic asupra stării copilei, mai ales că la cei 5 ani fata cântăreşte doar 15 kilograme. Chiar dacă doctorii şi poliţiştii susţin că aceasta a fost maltratată de tatăl său, concubina bărbatului îi ia parţial apărarea, spunând că micuţa a căzut la săniuş. Asta deşi ea însăşi a fost lovită de mai multe ori de bărbat.

Femeia locuieşte de 9 ani cu bărbatul întors recent de la muncă din Rusia. Ei mai au împreună un băiat de 7 ani. Ea nu lucrează nicăieri şi spune că nu ştie ce să facă mai departe.

Vecinii însă, afirmă că şi concubina bărbatului a ajuns invalidă tot din cauza lui. Oamenii afirmă că de fiecare dată când consumă alcool, bărbatul o ia razna şi devine violent.

Poliţia a deschis o cauză penală şi aşteaptă expertiza medicilor pentru a stabili gradul de vinovăţie al suspectului. Bărbatul riscă până la 15 ani de închisoare.

Sursa: Jurnal.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *