Un tînăr din Hâncești, ucis in bătaie de un consătean

Un barbat de 27 de ani, originar din satul Carpineni, raionul Hancesti, a murit dupa ce ar fi fost batut de un consatean. Suspectul a fost retinut si acum risca ani grei de inchisoare. Incidentul a avut loc noaptea de 28 spre 29 ianuarie.

Potrivit oamenilor legii, politia a fost alertata de tatal victimei. Barbatul si-a gasit feciorul zacand in strada. De la tanar mirosea puternic a alcool. Barbatul si-a dus fiul acasa si l-a culcat in pat.

La cateva ore, tatal a observat ca feciorul sau nu mai respira. Ajunsi la fata locului, politistii au stabilit ca moartea tanarului a survenit in urma mai multor lovituri in burta si in piept.

La scurt timp, oamenii legii au identificat si au retinut suspectul. Acesta s-a dovedit a fi consateanul victimei, in varsta de 28 de ani. La momentul retinerii banuitul se afla in stare avansata de ebrietate.

Oamenii legii presupun ca totul ar fi pornit de la o cearta dupa care cei doi s-ar fi luat la bataie. Cazul este investigat pentru a stabili motivul infractiunii.

In prezent, tanarul este arestat. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal. Daca va fi gasit vinovat, acesta risca pana la 15 ani de inchisoare.

Sursa: Protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *