A înjunghiat un bărbat, din răzbunare

Răzbunare fatală în raionul Călăraşi. Un tânăr de 27 de ani a omorât un bărbat pentru că acum 11 ani l-ar fi angajat în Rusia, fără să-i plătească.

Andrei Râlea povesteşte fără nicio remuşcare cum a înjunghiat un om, iar motivul ce l-a determinat să comită crima este de-a dreptul uluitor. În 2002 pe când acesta avea doar 16 ani, bărbatul pe care acum l-a omorât l-a luat la muncă în Rusia. Acolo a trebuit să împrăştie pesticide pe lanurile de sfeclă. Nu a rezistat, însă, şi a părăsit locul de muncă fără să anunţe pe cineva. La scurt timp, însă, a ajuns după gratii. A fost condamnat la nouă ani de închisoare pentru vătămare corporală soldată cu deces. Cât a fost în detenţie, Andrei a pus la punct planul de răzbunare. Ajuns în Moldova l-a înjunghiat mortal pe bărbatul, care i-a găsit de lucru în Rusia.

Imediat după producerea crimei, Andrei a vrut să fugă. A luat un taxi şi a pornit spre Orhei. Ca să şteargă urmele crimei, a aruncat cuţitul într-o pădure. Ironia sorţii face ca un martor al crimei să îl cunoască pe taximetrist. Acesta l-a telefonat ca să-l anunţe că pasagerul lui este de fapt un ucigaş. Văzând o patrulă a poliţiei rutiere, şoferul s-a prefăcut că vorbeşte la telefon. A făcut-o, intenţionat, pentru a fi oprit de de oamenii legii. Imediat ce a fost stopat el le-a povestit poliţiştilor că în maşina sa se află un ucigaş.

Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă de la 8 la 15 ani de închisoare.

Sursa: Jurnaltv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *