Amenința vînzătoarele cu pistolul, și le lua banii din aparatele din casă

Intra în magazine, ameninţa vânzătoarele cu pistolul, pentru ca ele să îi dea banii din aparatele de casă. Este vorba de un tânăr din Dubăsarii Vechi, reţinut săptămâna trecută de poliţia din Capitală. În timpul audierilor, bărbatul a descris în detalii circumstanţele în care a săvârşit atacurile.

Astfel, la 22 ianuarie curent, bănuitul a intrat într-un magazin de pe strada 31 August din Capitală, a scos pistolul şi l-a îndreptat în direcţia vânzătoarei, cerând banii din aparatul de casă. Victima, în vârstă de 18 ani, a scos 2.500 de lei şi i-a dat făptaşului. Infractorul a luat banii şi a fugit. Scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere, instalate în magazin.

Publika.md menţionează că tânărul, de 26 de ani, a fost reţinut la sfârşitul lunii ianuarie, după ce a tras un foc de armă în direcţia poliţiştilor, care l-au rugat să prezinte un act de identitate. Incidentul a avut loc pe strada Ismail din Capitală. Tot el este suspectat că ar fi atacat, recent, o farmacistă din sectorul Râşcani.

Acum bărbatul este cercetat penal, fiind acuzat de tâlhărie dar şi de faptul că a atentat la viaţa şi sănătatea poliţiştilor. Inculpatul riscă până la 10 ani de puşcărie.

Sursa: Publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *