Furt la un sector de poliție din capitală

Culmea hoţiei. Doi bărbaţi au jefuit un sector de poliţie din capitală. Indivizii au sustras un laptop şi un monitor. Erau bunurile personale ale doi ofiţeri. Şi dacă în alte situaţii tâlharii scapă basma curată, de această dată poliţiştii s-au pus pe treabă. În câteva ore, suspecţii au fost reţinuţi. Totuşi, incidentul se pare că a ştirbit din autoritatea oamenilor legii. La apariţia echipei Jurnal TV, poliţiştii au închis sectorul de poliţie.

În pofida aglomeraţiei din zonă, hoţii au ales să jefuiască sectorul de poliţie de lângă gară. Judecând după reacţia şefului de post, se pare că oamenii legii au încercat să tăinuiască incidentul.

După o discuţie la telefon, Pavel Trohin ne-a recomandat să ne adresăm serviciului de presă al ministerului de Interne. A urcat într-un automobil şi a plecat. Exemplul i-a fost urmat repede de ofiţerul operativ de sector, care a părăsit sectorul imediat după plecarea şefului. Mai multe detalii am aflat de la Comisariatului general de poliţie.

Doi locuitori ai municipiului Chisinau, care anterior au mai fost documentati de catre acest sector de politie pentru comiterea unor faradelegi au patruns pe timp de noapte in sediul sectorului de politie, deteriorand termopanul, de unde au sustras bunuri care apartin colaboratorilor de politie, personale. ; pe urme fierbinti persoanele au fost identificate si retinute.

Comisariatul de poliţie al sectorului Centru a deschis o cauză penală. Bărbaţii sunt cercetaţi în stare de libertate şi riscă o amendă de până la 20 de mii de lei, sau cel mult patru ani de detenţie.

Sursa: Jurnaltv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *