O bătrînă de 73 de ani din capitală, și-a pus capăt zilelor în această dimineață

O bătrână de 73 de ani şi-a pus capăt zilelor. Femeia s-a îmbrăcat, şi-a luat cu ea o sacoşă şi a sărit în gol de la etajul trei. Vecinii spun că pensioanara a recurs la acest gest după câteva zile în care nu a putut ieşit din propriul apartament. A fost încuiată în casă de fiică.

Tragedia s-a produs în această dimineaţă, pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani al capitalei. Medicii nu au reuşit decât să constate decesul. Vecinii spun că de ceva vreme, victima se plângea pe lipsă de afecţiune, întrucât fiica şi nepotul care o îngrijeau o tratau cu indiferenţă.

Rudele victimei, care erau în stare de şoc, nu au vrut să discute cu presa pentru a confirma sau infirma cele spuse de vecini. Poliţia investighează circumstanţele producerii tragediei. Precizăm că tragedia are loc la câteva ore de la o altă tentivă de suicid. Aseară, un tânăr de 22 de ani din capitală s-a aruncat de la o înălţime de patru metri, strigând cu disperare că nu mai are motive să trăiască. S-a întâmplat la sediul editurii „Universul”, unde băiatul era angajat în calitate de măturător. Tânărul a fost transportat de urgenţă la spital şi internat în secţia Reanimare. Potrivit medicilor, băiatul se află în stare de gravitate medie şi are toate şansele să se recupereze.

Sursa: Jurnaltv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *