Doi locuitori ai oraşului Chişinău au prădat un magazin de bijuterii din Tiraspol

Doi locuitori ai oraşului Chişinău au prădat un magazin de bijuterii din Tiraspol, fiind reţinuţi la scurt timp de oamenii legii.

Potrivit serviciului de presă al aşa-zisului Minister de Interne din Transnistria, bărbaţii au pătruns ieri în magazin, în jurul orei 16:00 şi au sustras 4 brăţări de aur, estimate la 1300 de dolari.

Aceştia ar fi profitat de neatenţia vânzătorului, au deschis vitrina şi au pus în buzunar bijuteriile. Ulterior au urcat cu grabă în maşina care îi aştepta la intrare şi au părăsit locul faptei.

Vânzătorul a alertat imediat poliţia, iar oamenii legii au reuşit să identifice automobilul pe care l-au urmărit prin tot oraşul. La reţinere, bărbaţii au recunoscut că au aruncat bijuteriile pe geamul maşinii în timp ce erau urmăriţi de poliţişti. Cele 4 brăţări au fost găsite ulterior în stradă şi restituite proprietarului magazinului.

Cei doi tălhari, de 20 şi 24 de ani, s-au dovedit a fi locuitori ai oraşului Chişinău, ambii cu antecedente penale. Şoferul maşinii, originar din oraşul Dubăsari, ar fi fost complice cu cei doi şi chiar i-a jutat să treacă graniţa transnistreană fără a prezenta acte de identitate.

Potrivit poliţiştilor transnistreni, în primăvara anului trecut în Tiraspol au avut loc mai multe atacuri tălhăreşti asupra magazinelor de bijuterii şi a punctelor de schimb valutar în care ar fi fost implicaţi locuitori din dreapta Nistrului.

Sursa: TV7.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *