O femeie din Călărași și-a omorât propriul fiu

Poliţia a reţinut o femeie pentru că şi-ar fi omorât unul ditre cei trei fii. Crima s-a produs ieri, 13 februarie. Poliţia a fost anunţată de către un tânăr de 28 ani, locuitor al satului Bahmut (Călăraşi) precum că şi-a găsit fratele mai mare într-o baltă de sânge la domiciliul.

Sosit la faţa locului, grupul operativ a documentat situația, stabilind că moartea tânărului a survenit în rezultatul unor lovituri cu cuţitul.

La scurt timp, forţele de ordine au identificat și reținut suspecta. Aceasta s-a dovedit a fi chiar mama tânărului, de 59 de ani.

Audiată de poliție, femeia a recunoscut crima. Astfel, în seara zilei de 12 februarie, în jurul orei 22:30, doi feciori de ai suspectei, de 24 şi 32 de ani, fiind în stare de ebrietate care s-au luat la ceartă după care la pumni. Încercând să îi despartă, femeia ar fi lovit fiul mai mare cu un cuţit de bucătărie.

Forţele de ordine au stabilit că suspecta a încercat să tăinuiască crima. Aceasta ar fi ascuns cuțitul după o noptieră, iar, crezând că rana nu este adâncă, a culcat victima pe un pat din casă. Acesta, însă, a decedat peste câteva ore, crima fiind declarată la poliție de fratele care s-a întors de la serviciu.

Femeia riscă privaţiune de libertate de până la 15 ani.

Sursa: TRM.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *