Accident rutier în sectorul Rîșcani al capitalei. O mașină a ajuns într-un șanț

Accident misterios în sectorul Râşcani al capitalei. Un BMW a ieşit de pe traseu s-a rostogolit şi a ajuns într-un şanţ. Din fericire nimeni nu a avut de suferit, dar comportamentul şoferului şi al unor poliţişti veniţi la faţa locului trezesc mai multe semne de întrebare. Conducătorul auto a urcat în maşina unui angajat al Poliţiei Rutiere şi s-a făcut nevăzut, ca mai târziu la faţa locului să apară alt bărbat ce pretinde că s-a aflat la volanul BMW-ului. Unii martori au presupus că adevăratul şofer este poliţist.

Din spusele martorilor, maşina circula cu o viteză de cel puţin 80 kilometri pe oră, a intrat pe contrasens, s-a izbit de un cofraj de pe marginea străzii aflate în reparaţie şi a ajuns în şanţ. Mai mulţi şoferi s-au oprit din drum pentru a-i acorda ajutor conducătorului maşinii BMW. Persoana care l-a scos din automobil, dar care nu a vrut să apară în faţa camerei, declară că imediat după accident, au venit un poliţist şi o persoană îmbrăcată în civil. Au luat cheile şi au scos plăcuţele de înmatriculare. Am încercat să vorbim cu omul legii şi cu şoferul, dar aceştia au urcat într-o maşină şi au plecat de la locul impactului. Încercând să aflăm de la poliţişti cine se afla la volanul BMW-ului, am primit de la toţi acelaşi răspuns.

Mai târziu, la faţa locului a apărut un bărbat care a refuzat să se prezinte, dar care a declarat că anume el s-a aflat la volan.

Poliţişti care investighează cazul i-au în calcul declaraţiile martorilor care spun că la volan se afla o altă persoană.

Sursa: Jurnaltv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *