Și-a lovit amicul cu un topor în cap, după care l-a îngropat sub un gard

Şi-a lovit musafirul cu un topor în cap şi l-a îngropat sub gard. Un bărbat de 47 de ani din satul Molovata, raionul Dubăsari, a fost arestat după ce l-a omorât pe un amic. Oamenii din sat spun că victima, un fost deţinut în vârstă de 42 de ani, era un criminal şi nu exclud că anume el l-a atacat pe stăpânul casei. Asta, însă, nu-l scapă pe suspect de pedeapsă.

Crima s-a produs acum trei zile, însă cadavrul a fost descoperit abia ieri. Victima locuia de ceva vreme în casa suspectului. În ziua tragediei, cei doi au consumat băuturi alcoolice, până au ajuns să se certe. Suspectul îşi recunoaşte vina, dar se justifică prin faptul că era beat în momentul în care şi-a lovit amicul cu un topor în creştet.

Oamenii din sat nu prea îi plâng de milă decedatului. Acesta a fost condamnat anterior pentru diverse infracţiuni, inclusiv pentru omorul mamei sale, comis acum 8 ani. De atunci, familia nu a mai vrut să audă nimic despre el.

Potrivit sătenilor, de când a ieşit din penitenciar bărbatul nu avea unde trăi şi stătea pe unde apuca. Uneori recurgea chiar şi la ameninţări pentru a fi lăsat să doarmă în casa cuiva. Astfel, oamenii nu exclud că suspectul nu l-a primit de bună voie. Chiar şi aşa, pentru săvârşirea crimei, el riscă până la 15 ani de puşcărie.

Sursa: Jurnaltv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *