Un bărbat din California, a ucis trei persoane, a rănit alte două, după care s-a sinucis

Un bărbat din California, SUA, fiind urmărit de autoritățile orașului, a atacat mai mulți șoferi pe stradă, a ucis trei persoane iar apoi s-a sinucis.

Cel puţin alte două persoane au fost rănite în timp ce bărbatul trăgea la întâmplare asupra altor vehicule, înainte de a se sinucide, marți dimineața, cu arma pe care o avea asupra lui, în apropierea oraşului Orange, la sud de Los Angeles.

Suspectul a fost identificat ca fiind un tânăr în vârstă de 20 de ani, Ali Syed, fără cazier judiciar, care locuia cu părinţii şi mergea la un colegiu din regiune.

În total, îi sunt atribuite trei victime şi cinci tentative de crimă. O anchetă a fost deschisă pentru a se stabili motivele atacului, a anunţat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Orange, Jim Amormino. El l-a descris pe Syed drept „o persoană destul de solitară care nu avea prea mulţi prieteni”.

„La fiecare car-jacking, au fost focuri de armă”, a precizat Jim Amormino. „Car-jacking” desemnează furtul de vehicule prin folosirea violenţei, în general sub ameninţarea unei arme. Într-unul dintre aceste furturi, suspectul a coborât din vehicul şi a atacat şoferul unui BMW.

Prima victimă a fost o femeie în Ladera Ranch, puţin mai spre sud, găsită moartă la domiciliul lui Syed. Anchetatorii încearcă să o identifice pe femeie, necunoscută familiei din Syed. Vecinii au declarat că au auzit focuri de armă, apoi au văzut suspectul fugind la volanul unui vehicul SUV.

„Incidente multiple” s-au produs apoi după ce bărbatul s-a îndreptat pe autostradă către nord.

Urmărirea a început în Orange, imediat ce poliţia l-a localizat pe tânăr. În acest oraş, suspectul a „oprit maşina, a ieşit şi s-a împuşcat”, a povestit Jim Amormino.

Cel puţin alte două persoane au fost rănite pe drum, în timp ce tânărul trăgea la întâmplare, în special la Tustin, la sud-est de Los Angeles.

Sursa: Jurnal.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *