Un bărbat din Bălți a murit în urma unui incendiu

Doi copii au scăpat cu viaţă, iar un bărbat a murit într-un incendiu care a izbucnit într-o casă de locuit în oraşul Bălţi.
În primul caz, incendiul a izbucnit într-o casă de locuit din Sîngerei, ieri seara. În interior, se aflau 2 băieţi, de trei şi patru ani, lăsaţi fără supraveghere. Focul a distrus bunurile materiale din odaia în care se aflau, iar copiii au primit arsuri pe mâini şi faţă.
Minorii au fost internaţi în spitalul raional. Circumstanţele şi cauza izbucnirii incendiului urmează să fie stabilite, una prealabilă fiind nerespectarea regulilor antiincendiare la exploatarea echipamentului electric.
Un alt incendiu, care s-a declanşat în oraşul Bălţi, a avut consecinţe fatale, luând viaţa unui bărbat de 73 de ani. Echipa de pompieri, a depistat corpul neînsufleţit al proprietarului în holul locuinţei. Focul a mistuit lucrurile din camera în care stătea bărbatul. Circumstanţele şi cauza incendiului se stabilesc, fiind luată în calcul şi cea a încălcării regulilor antiincendiare la exploatarea aparatelor electrice de uz casnic.

În context, pompierii fac apel repetat către cetăţeni, să dea dovadă de prudenţă maximă, respectând regulile antiincendiare.

Sursa: TRM.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *