Primarul din Ceadâr Lunga a fost prins beat la volan

Primarul din Ceadâr Lunga dă în oamenii legii ca în saci de box. Gheorghi Ormanji s-a răzbunat cu pumni şi înjurături împotriva unor poliţişti care l-au reţinut pentru şofat în stare de ebrietate. Edilul s-a supărat şi a înjurat ca la gura cortului. El a fost dus la spital pentru testul de alcoolemie. Acolo, însă, inspectorii au trebuit să o înfrunte şi pe soţia funcţionarului. Se întâmplă după ce toamna trecută, primarul a provocat un accident rutier şi a fugit de la faţa locului.

La spital a venit şi soţia primarului care a luat la rost poliţiştii şi a lovit camera de luat vederi.

Incidentul s-a produs pe data de 23 februarie când primarul Gheorghii Ormanji a fost oprit din drum de către poliţişti pentru un control de rutină. Oamenii legii au observat că şoferul este în stare de ebrietate şi i-au cerut să sufle în etilotest. Primarul, însă, a refuzat.

Primarul s-a ales cu dosar penal pentru că a refuzat să treacă testul de alcoolemie. El riscă amendă de până la 11 mii de lei şi poate să-şi piardă permisul de conducere pentru un termen de la trei până la cinci ani. În luna octombrie, anul trecut, Gheorghe Ormanji s-a răsturnat într-un şanţ cu maşina de serviciu şi a fugit de la faţa locului. S-a predat poliţiei a doua zi şi a declarat că a părăsit locul accidentului pentru că era în stare de şoc. Oamenii legii nu au mai putut stabili dacă era sau nu beat la volan. Atunci pe numele său au fost întocmite trei procese verbale. Poliţia rutieră afirma că cel mai probabil, şoferul se deplasa cu viteză excesivă. Gheorghe Ormanji a fost ales primar al oraşului Ceadâr-Lunga în 2011, din partea partidului Patria-Rodina. Ulterior, a aderat la Partidul Democrat, condus de preşedintele Parlamentului Marian Lupu.

Sursa: Jurnaltv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *