Bărbat ucis în bătaie cu o bâtă din lemn

Un bărbat, de 48 de ani, locuitor al satului Hârtop, raionul Cantemir, şi-a pierdut viaţa după ce a fost bătut cu o bâtă din lemn de către un cunoscut de-al său. Pe 7 martie curent, Unitatea de gardă a Comisariatului raional de poliţie din Cantemir a fost alertată de către un vecin de-al victimei care a anunţat că în localitatea respectivă un bărbat a fost bătut crunt.
Victima a fost internată în spitalul raional, însă în urma traumei primite a decedat. După mai multe cercetări poliţieineşti a fost stabilită şi identitatea suspectului – un bărbat de 54 de ani din satul Cârpeşti.
Interogat de poliţie, acesta a declarat că între ei doi s-ar fi iscat o ceartă spontană, după care el ar fi lovit victima cu o bâtă. Cazul este în continuare investigat de poliţie, pentru a stabili circumstanțele infracţiunii.
Bănuitul se află în arestul poliţiei şi este cercetat penal pentru „vătămare intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii”. Potrivit legislației, persoanele culpabile de asemenea infracţiuni, riscă privaţiune de libertate pe un termen de la 8 la 15 ani.

Sursa: Unimedia.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *