O mașină a ambasadei Ucrainei în a fost implicată într-un accident rutier

Un accident rutier, cu implicarea unui automobil cu numere diplomatice, s-a produs ieri, la ora 23.00, în Capitală. Şoferul unei maşini marca Mercedes a Ambasadei Ucrainei a lovit un alt autovehicul din spate, în momentul în care semaforul indica culoarea verde, iar pietonii traversau strada. La locul accidentului au sosit şi reprezentanţii misiunii diplomatice a statului vecin. Şoferul automobilului cu numere diplomatice a refuzat să părăsească automobilul. Martorii accidentului spun că acesta ar fi fost într-o stare avansată de ebrietate.
„Staţionam la semafor, mă duceam pe strada Cantemir. El nu poate vorbi, nu poate spune nimic, este în stare de ebrietate”, a spus un bărbat.
„Sunt persoane din corpul diplomatic şi li se pare că totul e bine. El este beat, nu-şi dă seama, nu poate vorbi, dar dacă trecea un copil, ce avea să fie?”, a întrebat un alt bărbat.
Reprezentanţii ambasadei au refuzat să divulge identitatea şoferului buclucaş.
„Este un om bun. Eu sunt un angajat din cadrul Ambasadei Ucrainei”, a menţionat o persoană.
Reprezentanţii Poliţiei Rutiere spun că vinovat de acest accident se face şoferul automobilului cu numere diplomatice.
„Se documentează cazul, conform legislaţiei în vigoare. Vinovat de producerea accidentului este şoferul  automobilului Mercedes. Pe parcurs vom stabili toate circumstanţele accidentului”, a declarat inspectorul Poliţiei Rutiere Marin Tambur. Accidentul s-a produs pe strada Ismail, în sectorul Centru al Capitalei.

Sursa: Publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *