L-a împușcat în spate pe fratele său, pentru ca îi reproșa mereu

Un barbat de 44 de ani, originar din satul Lopatica, raionul Cahul, a fost retinut de oamenii legii. Acesta este suspectat ca si-ar fi impuscat fratele mai mare. Victima suferea de boli psihice.

Potrivit portalului, victima locuia in casa fratelui sau mai mic care s-a angajat sa aiba grija de el. Din cauza bolii de care suferea, victima se implica in diverse conflicte cu vecinii, fapt care il deranja pe suspect. Din acest motiv cei doi frati se certau des.

Intr-o zi intre cei doi frati s-ar fi iscat un nou scandal. Fratele mai mic i-ar fi reprosat fratelui mai mare ca acesta nu lucreaza si nu aduce bani acasa.

Ajuns la capatul rabdarii cel mai mic dintre frati a luat o arma de vanatoare pe care o detinea legal si si-a impuscat fratele in spate. Dupa ce si-a dat seama de cele intamplate, suspectul a chemat ambulanta. Victima a decedat in scurt timp pe patul de spital.

Suspectul este retinut. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal. Daca va fi gasit vinovat acesta risca pana la 15 ani de inchisoare.

Sursa:protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *