Mare ghinion pentru un șofer din Capitală

Ghinion pentru un şofer din capitală. Maşina i-a luat foc la nici o oră după ce a cumpărat-o. Incidentul a avut loc în această după amiază în sectorul Buiucani, în timp ce acesta se află într-un magazin. Din fericire nimeni nu a avut de suferit. Poliţiştii spun că automobilul a luat foc din cauza unui scurt circuit.
Incidentul s-a produs în această-după amiază pe strada Onisifor Ghibu din sectorul Buiucani. Victima spune că procurase maşina cu 2400 de euro, în jurul orei 14. După ce a făcut tocmeala, a urcat la volan să-şi testeze automobilul. După care a intrat într-un supermarket. Când s-a întors maşina era în flăcări.
La faţa locului a venit o echipă de pompieri, care a stins imediat incendiul. Din fericire nimeni nu a avut de suferit, totuşi maşina a fost grav avariată. Acum, proprietarul încearcă să dea de cel care i-a vândut maşina, dar în zadar. Poliţia presupune că maşina a luat foc de la un scurt circuit.
Potrivit poliţiei, fostul proprietar ar putea scăpa basma curată, întrucât tânărul a cumpărat maşina de bună voie.Tot astăzi, la Bălţi o ambulanţă a luat foc. Deocamdată nu se cunosc cauzele incendiului. Ieri o altă ambulanţă a ars după ce s-a izbit de un Ford, în preajma Gării de Sud. În urma impactului două persoane au fost transportate în stare gravă la spital.

Sursa: Prime.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *