Peru: 28 de persoane au murit, iar alte 18 sunt rănite, după ce un autocar s-a prăbușit într-o prăpastie

Prăbușirea unui autocar într-o prăpastie de circa 80 m adâncime, în Peru, a adus moartea a cel puțin 24 de persoane iar alte 18 sunt rănite, anunță poliția locală.
„Am numărat până în prezent 24 de morţi şi 18 răniţi”, a declarat ofiţerul Elard Prado, membru al poliţiei rutiere din oraşul Arequipa, situat la 1.000 de kilometri sud de Lima.

 

Bilanţul a fost confirmat de comandantul de poliţie Raul Acosta, care a declarat pentru postul de televiziune Canal N că alte cadavre s-ar putea afla sub autocarul care nu a fost încă scos din prăpastie, transmite Money.ro
Autocarul aparţinea companiei Andares şi a căzut într-o zonă cu serpentine în timp ce parcurgea ruta Orcopampa-Arequipa, iar la moment, cauzele accidentului nu sunt cunoscute.
Majoritatea victimelor erau mineri care lucrau în regiunea Orcopampa şi se întorceau la Arequipa pentru a sărbători Săptămâna Sfântă.
Este vorba de al doilea accident de autocar din regiunea Arequipa în luna martie, după prăbuşirea pe data de 10 într-o prăpastie de 200 de metri adâncime a unui alt vehicul, provocând moartea a 14 pasageri.

Sursa: Jurnal.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *