Atenție la viteză! Mașina spion a prins primii vitezomani

Şoferi, atenţie la viteză, maşina spion este cu ochii pe voi! Astăzi oamenii legii au urmărit vitezomanii doar pe radar, dintr-o maşină fără însemnele poliţiei rutiere. În numai jumătate de zi, agenţii rutieri au întocmit procese verbale în valoare de 36 de mii de lei!
Agenţii de circulaţie au stat de pândă pe marginea drumului în apropiere de satul Ratuş, într-o maşină fără girofar şi înscripţii ale poliţiei. Rând pe rând, au fost fotografiaţi zeci de vitezomani, iar – în numai jumătate de zi – au fost aplicate amenzi de 36 de mii de lei!
Datele despre încălcările fotografiate au fost transmise prin telefon unui alt echipaj, care a oprit vitezomanul în altă localitate şi a întocmit procesul verbal. Unii şoferii au făcut cale întoarsă pentru a se convinge că anume ei au fost înregistraţi de radar.
Cei care au fost fotografiaţi din maşina spion, dar nu şi opriţi la al doilea echipaj, urmează să primească amenzile prin poştă.
Maşina-spion nu are însemnele poliţiei, doar numerele de înmatriculare ale Ministerului de Interne. Oamenii legii au anunţat că vor continua şi mâine raziile, pe traseul Chişinău – Hânceşti.

Sursa: Prime.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *