Accident cu implicarea a patru automobile la intersecţia străzilor Dacia şi Independenţei

Doi copii cu vârsta de 6 şi, respectiv, 14 ani au ajuns la spital, în urma unui accident în lanţ, în care au fost implicate patru automobile. Accidentul s-a produs aseară, la intersecţia străzilor Dacia şi Independenţei, din sectorul Botanica al Capitalei. Potrivit unui martor, cele patru automobile au intrat în coliziune, din cauza unui şofer care conducea cu viteză excesivă.
„Maşinile mergeau cu viteză, ultimul automobil, negru, care era în spate, a frânat. Însă, celelate nu au reuşit şi s-au ciocnit. Nimeni nu s-a aşteptat, totul s-a produs foarte repede”, a spus o persoană.
Şoferul automobilului în care se aflau cei doi copii şi încă un bărbat, susţine că vinovat de accident s-ar face conducătorul auto care venea din spate, din cauză că ar fi mers cu viteză excesivă.
„Am simţit lovitură în spate, când am coborât am văzut deja care-i situaţia. Din cauza lui şi s-a produs ciocnirea, avea viteză destul de mare. Eu în maşină aveam doi copii care au avut de suferit. Nu sunt grav, cel mic este foarte speriat”, a explicat conducătorul auto.
Ceilalţi şoferi, însă, au fost scumpi la vorbă. După primele cercetări, poliţia presupune că vinovat de accident se face şoferul automobilului care venea din spate şi care nu a frânat la timp.
„Avem patru automobile în lanţ, la semafor şi atât, ancheta va stabili mai departe cine este vinovatul. Posibil că ultimul automobil le-au lovit pe toate celelalte precedente. Se vede că ultimul automobil avea viteză exagerată”, a declarat comandantul de grup al Batalionului nr.2 al Inspectoratului Naţional de Patrulare, Gheorghe Borodin.

Din fericire, băiatul de 6 anişori şi adolescentul de 14 ani sunt în afara oricărui pericol.

Sursa: Publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *