S-a răsturnat într-o curbă periculoasă. Camionul transporta 20 de tone de semințe de floarea soarelui

Un camion cu 20 de tone de seminte de floarea soarelui s-a rasturnat noaptea trecuta in apropiere de orasul Hancesti. Soferul spune ca a incercat sa evite un autoturism si a pierdut controlul volanului. La randul lor, politistii cred ca acesta circula cu viteza excesiva.

Incidentul s-a intamplat noaptea trecuta pe soseaua Chisinau – Hancesti intr-o curba periculoasa. Potrivit soferului, o masina care venea din fata a intrat in depasire, ajungand pe banda sa. Incercand sa evite impactul, soferul spune ca a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat. Din fericire, el nu a fost ranit. Politia spune ca cerceteaza doua ipoteze. Camionul era asigurat, iar cheltuielile pentru reparatie vor fi supurtate de compania de asigurare. Cele 20 de tone de seminte de floarea-soarelui, care urmau sa ajunga la o firme de producere a uleiului, s-au imprastiat pe marginea drumului. De dimineata, aici au venit cativa oameni din localitatile vecine pentru a strange semintele si a le incarca intr-o alta masina.

Daca va fi gasit vinovat, soferul risca sa plateasca o amenda de pana la 600 de lei si sa primeasca patru puncte de penalizare.

Sursa: Protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *