Concluzia celor de la Tirex Petrol. Tentativă de atac asupra business-ului.

Tirex Petrol” S.A. reacționează după ce ieri au avut loc o serie de percheziții la 15 stații PECO ale companiei. Reprezentanții companiei califică descinderile efectuate de angajații Inspectoratului General de Poliție ca fiind o tentativă de atac asupra business-ului. Actualmente aceștia nu cunosc cine potrivit lor, ar fi inițiat acest atac asupra organizației. În opinia conducerii companiei Tirex Petrol, formatul efectuării percheziţiilor cu ridicarea documentelor, dar şi „scurgerea” în presă a informaţiei denotă că aceste acţiuni nu au fost îndreptate spre respectarea legii, dar pentru a submina imaginea companiei atât în faţa consumatorilor, dar şi a publicului. Compania consideră acţiunile de ieri o tentativă de atac asupra business-ului şi care subminează încrederea investitorilor străini în faptul că în Republica Moldova este respectată Legea şi drepturile patrimoniale. De asemenea, reprezentanții organizației susțin că activitatea de distribuţie şi comercializare a produselor petroliere este controlată împreună cu instituţiile fiscale, iar staţiile de benzină sunt verificate împreună cu reprezentanţii organelor de stat şi sunt sigilate cu ştampila lor. „În acest context, încălcările cu rea intenţie, despre care a anunţat MAI, tehnic sunt imposibil de realizat”, a menționat directorul Tirex Petrol.
Compania Tirex Petrol este indignată de acuzaţiile aduse public şi de atacul în adresa sa şi va întreprinde acţiunile necesare ca să-şi apere numele şi afacerea şi va solicita compensarea daunelor aduse companiei de către părţile vinovate.
„Va fi un semnal pentru investitorii străini atunci când vor dori să-și întemeieze o afacere aici. Circa 15 stații PECO au fost percheziționate. Actualmente juriștii și avocații companiei se ocupă de acest caz, iar cu detalii vom reveni în scurt timp”, a mai adăugat directorul Tirex Petrol.

Sursa: Unimedia.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *