A ajuns la spital dupa ce a fost bătut de preotul din satul Dereneu, raionul Călărași

A ajuns la spital dupa ce a fost bătut de preotul din satul Dereneu, raionul Călărași
A ajuns la spital dupa ce a fost batut de preotul din sat. Cel putin asta spune un barbat din localitatea Dereneu, raionul Calarasi, care afirma ca a fost lovit cu piciorul pentru ca ar fi refuzat sa faca ordine in cimitir. In fata camerei de luat vederi, insa, el prefera sa nu il acuze deschis pe preot. La randul sau, slujitorul bisericii nu a fost de gasit pentru a-si explica gestul.

Pavel Furculita spune ca, vineri, preotul satului a venit la el sa-l cheme sa faca ordine in cimitir. Si, pentru ca a refuzat, a fost batut chiar in fata portii sale de catre omul bisericii. Mai intai acesta l-a doborat la pamant dupa care l-a lovit cu piciorul in piept. De frica preotului, insa, omul se teme sa recunoasca acest lucru si in in fata camerei de luat vederi. Spune ca s-a lovit singur.
Vecinii, insa, afirma ca preotul este cel care l-a lovit pe Pavel Furculita.
Barbatul are 55 de ani si munceste ca hamal. Desi nu s-a ridicat din pat cateva zile, el nu a solicitat ajutorul medicilor. Mai mult, nu a sesizat nici politia ca a fost batut. Potrivit rudelor, aseara barbatului i s-a facut rau, iar vecinii au chemat ambulanta.
Preotul satului nu a fost de gasit nici acasa, si nici la telefon. Potrivit paznicului de la biserica, acesta ar fi plecat la Chisinau.
Localnicii spun ca nu este prima data cand preotul bate oamenii din sat.
Florin Marin este preot in satul Dereneu de aproape 20 de ani.

Sursa: ProTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *