O tînără de 18 ani a fost omorîtă în propria casă la Hîncești

O tînără de 18 ani a fost omorîtă în propria casă la HînceștiCrimă odioasă la Hânceşti. Cadavrul unei eleve, în vârstă de 18 ani, a fost găsit în această dimineaţă în propria casă. Corpul neînsufleţit al fetei a fost descoperit de către mama sa. Oamenii legii susţin că tânăra a fost strangulată cu un cordon.

Victima locuia doar cu mama, tatăl vitreg fiind plecat la muncă peste hotare. Fata a fost găsită fără suflare, cu semne de moarte violentă, în camera unde dormea. Deşi s-a aflat sub acelaşi acoperiş toată noaptea, mama fetei susţine că nu a auzit nimic. Ea nu bănuieşte cine ar fi putut să-i omoare copila, deoarece nu ar fi avut conflicte cu nimeni.

Unii vecini ne-au declarat în afara camerei de luat vederi că mama tinerei consumă frecvent alcool. Aseară a dat o petrece la care ar fi fost invitaţi mai mulţi amici de pahar. Locuitorii din vecinătate spun că fata era cuminte şi muncitoare.

Victima era elevă în clasa 11, iar după ore lucra la un chioşc de flori din oraş. Administraţia liceului, dar şi colegii sunt şocaţi de cele întâmplate.

Inspectoratul de poliţie din Hânceşti a deschis o anchetă pe marginea acestui caz.

Expertiza medico-legală va stabili cauza morţii şi dacă fata a fost abuzată sexual înainte de a fi omorâtă.

Sursa: JurnalTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *