Procuratura sectorului Râşcani a pornit o anchetă în cazul bărbaţilor bătuţi de poliţişti la poarta cimitirului ˝Sfântul Lazăr˝.

Procuratura sectorului Râşcani a pornit o anchetă în cazul bărbaţilor bătuţi de poliţişti la poarta cimitirului ˝Sfântul Lazăr˝.Procuratura sectorului Râşcani a pornit o anchetă în cazul bărbaţilor bătuţi duminică de poliţişti cu pumnii în faţă, la poarta cimitirului ˝Sfântul Lazăr˝. Procurorii urmează să-i cerceteze atât pe oamenii legii, cât şi pe cei doi fraţi implicaţi în incident. Poliţiştii nu neagă că i-au lovit, dar susţin că au acţionat în limitele legale şi că au probe video.

Inspectoratul Naţional de Patrulare susţine că poliţia a fost chemată pentru că s-ar fi iscat un conflict între şoferul unui microbuz şi cei doi fraţi. Oamenii legii afirmă că au fost nevoiţi să-i reţină pe cei doi, deoarece erau violenţi şi nu vroiau nici în ruptul capului să înceteze conflictul. Ar fi opus rezistenţă şi i-ar fi înjurat pe poliţişti, iar în scandal s-ar fi implicat şi nevasta unuia dintre fraţi.

Urmează ca procuratură să investigheze incidentul.

Incidentul a avut loc duminică, la poarta cimitirului din strada Doina. Fraţii Crivoi spun că au urcat într-un microbuz de pe linia 126 pentru a ajunge acasă. Pentru că maxi-taxiul era plin, aceştia i-ar fi cerut şoferului să pornească din loc. Conducătorul auto, însă, a refuzat şi a chemat poliţia. Bărbaţii spun că au fost luaţi pe sus de poliţişti în momentul în care discutau aprins cu şoferul microbuzului. Iar în drum spre comisariatul Râşcani ar fi fost loviţi cu pumnii în faţă. În consecinţă, s-au ales cu mai multe vânătăi şi hainele rupte. Mai mult, soţia unuia dintre bărbaţi afirmă că şi ea a fost lovită de un poliţist.

Sursa: JurnalTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *