Și-a omorît fiica de 8 ani cu toporul în Skype

Și-a omorît fiica de 7 ani cu toporul în Skype

Foto: ProTV.MD

Şi-a omorât fiica vitregă cu un topor. Un bărbat de 35 de ani din satul Leca, raionul Cantemir, riscă detenţie pe viaţă după ce a lovit-o cu brutalitate pe copila de 8 ani lăsată în grija sa. Fetiţa s-a stins din viaţă la spital. Individul s-a răzbunat în acest fel pe mama fetei, care de cinci ani se află la muncă peste hotare şi ar fi refuzat să-i trimită bani.

Oamenii legii spun că suspectul era în stare de ebrietate. Bărbatul s-a certat cu soţia în timp ce vorbeau pe internet. El a ameninţat-o că îi va omorî fiica din prima căsătorie, dacă nu-i trimite bani. Pentru că femeia ar fi refuzat, el a ucis micuţa cu sânge rece. Mai întâi a lovit-o cu un topor, după care a străpuns-o de câteva ori cu o şurubelniţă în zona inimii. Suspectul a fugit de la locul crimei şi ar fi încercat să se sinucidă. Poliţiştii l-au găsit înjunghiat pe malul râului Prut. Cazul a zguduit tot satul.

Bărbatul a fost internat în Secţia Reanimare a spitatului raional. Suspectul nu se află la prima abatere de la lege. El a fost condamnat anul trecut la patru ani de închisoare cu suspendare pentru vătămare corporală .

Sursa: JurnalTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *