Mama – complice la omorul fetei de 18 ani din Hîncești

Mama - complice la omorul fetei de 18 ani din HînceștiDetalii şocante în cazul adolescentei din oraşul Hânceşti, descoperită moartă acum o zi în propria-i casă. Înainte de a fi strangulată, fata a fost violată. Incredibil este faptul că mama tinerei este complice la tăinuirea crimei. L-ar fi ajutat pe suspect să şteargă urmele şi l-a protejat până în ultimul moment. Se pare că individul este unul dintre amanţii femeii.

Crima s-a produs în noaptea de luni spre marţi. Cea care a sunat la poliţie a fost chiar mama victimei. Anunţa că şi-a descoperit fiica moartă în casă. Peste câteva ore însă, poliţiştii au descoperit că femeia a minţit. Potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului General de Poliţie, suspectul, fiind în stare de ebrietate, a violat-o şi a strangulat-o pe fată, după care a adormit peste cadavru. Dimineaţa, mama tinerei i-a descoperit. Restul se pare că au planificat împreună. Au şters urmele de sânge de pe faţa fetei, individul a fugit, iar femeia a sunat la 902. Abia spre seară, luată la întrebări de poliţişti, femeia le-a povestit anchetatorilor că l-a lăsat pe bărbat să scape.

Fata de 18 ani era elevă în clasa a 11-a, iar după ore lucra la un chioşc de flori din oraş. Administraţia liceului, dar şi colegii sunt şocaţi de cele întâmplate. Deşi au refuzat să vorbească în faţa camerei, unii vecini spun că mama adolescentei obişnuia să consume alcool, iar în noaptea tragediei ar fi petrecut împreună cu mai mulţi bărbaţi, inclusiv cu cel care i-a ucis fiica. Pe marginea acestui caz a fost deschis un dosar penal pentru omor intenţionat, iar femeia are statut de bănuit. Nu a fost reţinută, dar are interdicţia de a părăsi localitatea. A fost stabilită şi identitatea principalului suspect, însă, acesta se ascunde de poliţie. Dacă va fi prins, individul riscă detenţie pe viaţă.

Sursa: JurnalTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *