13 persoane ranite dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat in codrii Orheiului

13 persoane ranite dupa un microbuz in care se aflau s-a rasturnat in codrii OrheiuluiGrav accident la Orhei. Un autobuz plin cu pasageri s-a răsturnat după ce s-a izbit violent de un Opel şi o maşină de teren. Automobilele staţionau pe marginea drumului. Oamenii s-au speriat de moarte şi spun că pentru câteva momente s-au gândit că nu mai scapă cu viaţă. În rezultatul impactului, 13 persoane au ajuns la spitalul raional din Orhei.

Accidentul s-a produs pe traseul Chişinău-Orhei, aproximativ la ora 15.00. Microbuzul se deplasa din capitală spre Teleneşti. Pasagerii povestesc că au observat cum şoferul se deplasa direct spre maşinile care staţionau pe marginea drumului. Au strigat la el, dar în zadar.

Din fericire, în cele două maşini avariate, nu se afla nimeni. Şoferul microbuzului, însă, şi alţi 12 pasageri, au fost transportaţi la spital.

Oamenii legii nu pot explica deocamdată de ce s-a produs accidentul. Spun, însă, că judecând după urmele de frână, şoferul nu se deplasa cu viteză excesivă.

Pe marginea acestui caz a fost pornită o anchetă.

Sursa: JurnalTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *